Zoekmachine optimalisatie

Zorg dat klanten jou online vinden dankzij zoekmachine optimalisatie!

Hoog scoren in Google: het is de ideale manier om jouw doelgroep online te bereiken, en gratis nieuwe klanten aan te trekken. Ook jouw potentiƫle klanten zoeken namelijk via de zoekgigant 'Google' naar jouw diensten.

Sta jij graag op de eerste positie in Google en trek je deze nieuwe klanten aan, of stuur je ze liever door naar de concurrent?

Krachtige marketing op lange termijn

In tegenstelling tot Adverteren via Google Adwords is zoekmachine optimalisatie een marketing strategie op lange termijn. Partijen die beweren om 'binnen xx weken/maanden hoog in Google te scoren' verdwijnen meestal als sneeuw voor de zon.

Bij Webdimension zorgen wij ervoor dat jouw website langzaam maar zeker belangrijker wordt, en dus hoger zal scoren in Google. We verbeteren je linkprofiel, en maken je website zichtbaar voor jouw potentiƫle klanten.

Ons stappenplan

Stap 1: analyse van de website
We analyseren jouw website, en maken een gericht zoekwoordonderzoek die relevant is voor jouw doelstellingen. We passen (indien nodig) bestaande webpagina's aan, of voegen er nieuwe toe.
Hierna volgt een nulmeting. Op die manier kan je achteraf gemakkelijk de vorderingen bekijken.

Stap 2: versterken van het linkprofiel en jouw online aanwezigheid
Met diverse (legale!) en strategische technieken zorgen we ervoor dat jouw website belangrijker wordt dan die van je concurrenten. Ook Google zal na verloop van tijd dezelfde mening vormen, en zal jouw bedrijf hoger positioneren binnen de zoekresultaten.

Stap 3: meten van resultaten
Na de werkzaamheden bezorgen we rapporten om zo gemakkelijk het behaalde resultaat te kunnen vergelijken met de nulmeting.

Contacteer ons volledig vrijblijvend:


(niet verplicht)

* Jouw vraag:

Versturen!